Gratis bijeenkomst 'Meer balans en minder stress' in Wageningen

10 maanden geleden gepubliceerd

Op dinsdag 17 oktober organiseert het Startpunt in Wageningen een gratis bijeenkomst met als thema ‘Meer balans en minder stress’. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur.

Oorzaken stress

Stress kan diverse oorzaken hebben, zoals het langdurig zorgen voor een familielid in combinatie met werk en gezin, of de druk van een studie. Teveel stress kan een negatieve invloed hebben op ons functioneren.

Wat te verwachten?

Tijdens de bijeenkomst krijgen deelnemers praktische tips om beter met stress om te gaan in hun dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere het herkennen van gezonde en ongezonde stressfactoren, het omgaan met verwachtingen van anderen, en hoe prioriteiten te stellen. Ook wordt er aandacht besteed aan de energiebalans en een goede verhouding tussen draagkracht en draaglast.

Organisatie en locatie

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Startpunt Wageningen in samenwerking met Pro Persona Connect. De locatie is Startpunt, Rooseveltweg 408 A, in Wageningen.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich online aanmelden via de website van de gemeente Wageningen, of telefonisch via (0317) 41 01 60. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar startpunt@wageningen.nl. Deelname is gratis.

Iedereen die verlangt naar meer balans en minder stress in zijn leven, is van harte welkom.