Opvallende rode racefiets gestolen in Wageningen

4 maanden geleden gepubliceerd

Aan de Stadsbrink in Wageningen is een bijzondere fiets gestolen. Het gaat om een opvallende rode racefiets. De eigenaar van de fiets doet een oproep aan iedereen die mogelijk informatie heeft over de diefstal.

Unieke oldtimer

De gestolen fiets is niet zomaar een rijwiel. Het is een oldtimer racefiets, een damesmodel, met ouderwetse versnellingen. Uniek aan de fiets is de merknaam: Ricardo. De eigenaar had de fiets in Australië gekocht en er vervolgens een jaar lang mee rondgereisd. Op het frame van de fiets staat de plaatsnaam ‘Adelaide’ vermeld.

Emotionele waarde

Voor de eigenaar heeft de fiets een grote emotionele waarde. De diefstal is dan ook een flinke klap. Enige informatie over de huidige verblijfplaats van de fiets of de dader zou zeer welkom zijn. Mocht je de fiets ergens zijn tegengekomen of weet je wie de fiets nu in zijn bezit heeft, dan wordt je verzocht om contact op te nemen.

Het delict vond plaats op 27 oktober 2023 en het zaaknummer is 2023500068. Tips kunnen worden doorgegeven via de daarvoor bestemde kanalen.